Catering

De Natuurkeuken catert verse en gezonde, robuust opgemaakte buffetten met landelijke uitstraling vanaf 15 personen.

Buffetten met volle soepen van seizoensgroenten, salades met verse, geroosterde en gestoomde groenten, peulvruchten, toppings van noten, zaden en pitten. Verse vruchtensappen en smoothies, volle broden met groente- en peulvruchtenspreads, notenpasta’s en boerenkazen. Daarnaast een of meerdere warme hapjes.

Ontbijtbuffetten met homemade granola met noten, pitten en zaden, verse vruchtensappen, smoothies, broden met huisgemaakte jams en notenpasta’s en vruchtensalades.

Neem vooral contact met mij op om de wensen en de inhoud van het buffet te bespreken. Omdat buffetten altijd maatwerk zijn maak ik graag een offerte op maat.

Naast buffetten maak ik ook borrelhappen (te bestellen vanaf 20 per soort). Prijsindicatie: rond € 1,20 per hapje ex 9% BTW, afhankelijk van aantal personen en ingrediënten variëren de hapjes in prijs.

Alles wordt in mooie schalen geserveerd en ook de bloemen kan ik verzorgen.

Afhankelijk van jouw wensen en budget is er van alles mogelijk!

Ik cater voor zowel particulieren als bedrijven.

Catering

Neem contact met mij op, dan kunnen we de hapjes of de inhoud van het buffet bespreken en maak ik een vrijblijvende offerte op.

Voor meer foto’s kun je kijken op mijn Facebookpagina en Instagram (druk op de pijltjes in de foto’s) :

✨✨✨🌲🌟🌟🌟🍾✨✨✨Wil jij ook nog schalen met lekkere happen bestellen voor Oud & Nieuw?Bestellingen graag doorgeven voor 30 december, hester@denatuurkeuken.nl✨✨✨🌲🌟🌟🌟🍾✨✨✨

Geplaatst door De Natuurkeuken op Dinsdag 27 december 2016

Benieuwd naar de buffetten of hapjes die ik voor je kan maken?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 

    Share This