Aanbevelingen

Onlangs was ik aanwezig bij een reünie van mijn familie. De Natuurkeuken verzorgde voor deze gelegenheid de catering. Ik moet zeggen: het zag er bijzonder appetijtelijk en mooi verzorgd uit; zeer gevarieerd en prachtig gepresenteerd. En het belangrijkste: het was super lekker. Op weg naar huis in de auto bleek dat ik duidelijk te veel gegeten had. Mijn complimenten. Op een schaal van 1 tot 5: een volle 5.

 

IMG_2628

Georges d'Aulnis

Samen met een groep vriendinnen heb ik een workshop Spreads & Dips gevolgd, wat een feestje! Veel inspiratie opgedaan en hele lekkere en snel te maken recepten mee naar huis gekregen. Dank Hester!!!

 

Annuschka (Laren)

Het verjaardagsfeest voor de verjaardag van onze dochter was heerlijk relaxed mede door de catering van De Natuurkeuken. Iedereen heeft heerlijk gegeten! Een aanrader!
Carolien (Hilversum)

De workshop Spreads & Dips voor een groep van 30 van onze collega’s was een groot succes. Hester had ondanks de grote groep, de organisatie superstrak geregeld. Het liep letterlijk gesmeerd!
Interessant om eerst wat theorie te horen en na wat uitleg over de ingrediënten zelf aan de slag te gaan. Uiteindelijk heeft iedereen veel verschillende spreads en dips kunnen proeven doordat iedereen wat anders maakte uit het receptenboekje waar wel 45(!) verschillende recepten instonden! Genoeg inspiratie om zelf mee aan de slag te gaan!
www.lovemysalad.nl
Evelien van "Love My Salad"

De Natuurkeuken heeft op ons bedrijfsfeest “Rabobank Summer Vibes 2019” een workshop “Healthy snacks” verzorgd. Zij heeft in Sugar City Halfweg een complete mobiele keuken ingericht om aan twee groepen van elk 28 deelnemers een workshop te geven. Dit heeft ze uitstekend verzorgd: de balans tussen theorie en koken was heel goed en ook waren de recepten zo eenvoudig dat ik verwacht dat iedereen ze thuis ook nog gaat maken. Daarnaast was het een hele leuke activiteit voor team building. Een echte aanrader!
Jan, deelnemer Rabobank Summer Vibes 2019 (Amsterdam)

Onlangs vierden wij met Tennisclub HLTC Gooiland het 100 jarig bestaan van de club. De Natuurkeuken verzorgde voor het eindfeest met thema “100-en-1 nacht” voor 200 personen Arabische hapjes en schalen met hummus, labne en mezze. De hapjes waren heerlijk en zagen er prachtig uit. Super goed verzorgd. Namens de feestcommissie van het lustrumfeest: Dankjewel Hester! 

IMG_3709

Helma de Jong (Feestcommissie 100 jaar HLTC Gooiland)

Nadat de Natuurkeuken eerder al een heerlijk dinertje bij ons had verzorgd, bestelden we deze keer een buffet met echt fantastische salades. Iedereen was enthousiast! Het zag er prachtig uit en het regelen met Hester ging weer heel makkelijk en prettig. Echt een aanrader! Hester, dank je wel voor je kookkunst!
Maaike (Hilversum)

Wat een inspirerende en smaakvolle workshop tijdens ons teamuitje. Je uitleg en toelichting over natuurvoeding was zeer informatief, Ik kijk sindsdien veel bewuster naar de etiketten met voedingswaarden en wat zijn we als gezin geschrokken van het aantal suikers in produkten die we dagelijks gebruiken. ….leerzaam!
Het winkelen in de supermarkt duurt wel veel langer nu: ieder potje wordt uitgebreid bekeken.
Succes met de voortzetting van je inspirerende werk!
Mariëtte (Amersfoort)

De Natuurkeuken heeft ons op formidabele wijze ondersteund met de verzorging van een lunch voor 50 personen, aan boord van de ‘Eigen Wijze”. Het was een enorm succes.
De samenstelling van de lunch, smaakvol, kleurrijk, supervers, de varieteit in gerechten (met heerlijke spreads) en brood hebben een fantastische indruk gemaakt.

Hester is daarbij een uiterst prettig persoon, ze denkt mee, houdt zich aan heldere afspraken en hanteert een faire prijs.

Jean van "Schip Eigen Wijze" (Loosdrecht)